VELKOMMEN

TIL ET ÅR VED HEDMARKTOPPEN FOLKEHØYSKOLE

ÅPNINGSFEST

HJERTELIG VELKOMMEN TIL ÅPNINGSFEST
SØNDAG 20.AUGUST KL.14.00.

Alle elever med foreldre/foresatte er hjertelig velkommen! Her samles lærere, stipendiater og øvrig personale til en times velkomstfest i hallen. Etter festen blir det enkel servering for alle i skolens matsal. Ingen påmelding nødvendig.

Senere på kvelden blir det en samling for elevene, der stipendiater og lærere står klar for å bli mer kjent og gi informasjon om første skoleuke.

Vi anbefaler alle elever å møte i god tid før festen. I resepsjonen står lærere og stipendiater klar for å hilse på, tildele rom og å vise deg litt rundt på området. Det blir en spennende dag for oss alle, og starten på et viktig og flott skoleår.

Parkering: Benytt elevparkering denne dagen. Se skiltet område øverst i bakken.

Rom: Mange er nysgjerrig på rom og romkamerat. Dette er en omfattende kabal, og svar på dette får du når du kommer 20.august.

Ønsker noen foreldre/foresatte overnatting før eller etter åpningsfesten har vi noen få hytter til utleie. Ta evt. kontakt på tlf. 62519370 eller e-post til kontor@hedmarktoppen.no

Den første skoleuka er fylt med mye moro. Vi skal bli kjent og gjøre mye gøy. Det blir blant annet aktivitetsdager, ”bli kjent dag” i Hamar og mye god stemning. Her blir du raskt kjent med de som blir dine nye venner. I løpet av denne uka får du vite mer om det som venter deg i løpet av året.

Til slutt gjenstår det å ønske dere alle varmt velkommen til et innholdsrikt år på Hedmarktoppen. Det blir forhåpentligvis mange høydepunkter og gode minner for livet.

OM STUDENTKORT

ISIC Studentkort produseres elektronisk i samarbeid med Kilroy.

Kortet får du tilgang til via app rett etter skolestart,

forutsatt at du har sendt bilde av god kvalitet til skolen.

OM SKOLEPENGER

Giro for innbetaling av skolepenger, mm. kommer som tidligere informert i opptaksbrevet og på våre nettsider. Pass på at du overholder alle fristene. Les mer her.

Med vennlig hilsen fra hele staben på Hedmarktoppen Folkehøyskole.

Årsplan

Pakkeliste

Pakkeliste