Disippel Sport

Header_kdisippel sport
Å være en disippel

Et år med fokus på Gud, Bibelen og gode relasjoner, et godt grunnlag for personlig og åndelig vekst.

Sport

Kombiner ditt søk etter Gud med å ha det gøy med sport!

Reiser

Diverse kortere turer i Norge, studietur til Israel og misjonstur til Filippinene.

DISIPPEL SPORT

På Disippel Sport vil du oppleve et nært og varmt fellesskap hvor vi søker å bli bedre kjent med Gud, Bibelen, oss selv og hverandre. Disippel-timene utgjør vanligvis 12 timer i uka, hvor alle Disippel-klassene slås sammen som én klasse. Du vil få undervisning i temaer som relasjoner, trosforsvar, misjon m.m. både av fast linjelærer og mange spennende gjestelærere fra inn- og utland. I tillegg har vi bl.a.. bibelgrupper og lovsang i timene. 

 

Sportsdelen utgjør minimum 7 timer i en vanlig uke, men i tillegg blir det noen hele aktivitetsdager og turdager. Vi har egen idrettshall hvor det er godt tilrettelagt for mange typer ballspill samt egen klatrevegg og styrkerom. Vi bruker også andre anlegg i lokalområdet, både innendørs og utendørs samt at vi har noen skidager i løpet av året. 

  • Lovsang, bønn og bibellesing 
  • Undervisning i temaer som å kjenne Gud, relasjoner, trosforsvar, misjon m.m 
  • Varierte sportsaktiviteter som ballspill, klatring, ski m.m. 
  • Turer i inn- og utland i løpet av året, både med fokus på praksis og opplevelser 
Info om skolen
Gjestelærere

Her er noen av gjestelærerne vi vanligvis har besøk av på Disippel: 

 

Truls Åkerlund, Høyskolen for Ledelse og Teologi 

Joseph Avekian, Youth With A Mission 

David Hasseløy, Puls Oslo 

Daniel Egeli, Filadelfiakirken Oslo 

Øyvind Hofstad, Ungdom i Oppdrag 

Thomas Neteland, Pinse Ung 

Erik Andreassen, Oslo Misjonskirke 

Alex Botn, Puls Drammen 

Geir Edvin Frøen, FamilieFokus, Ungdom i Oppdrag 

Egil Svartdahl, Filadelfiakirken Oslo, TV Inter 

Joakim Magnus, Tenkesmien Skaperkraft 

Kostnader
Reise

Høsten: Israel

I løpet av høsten reiser vi en uke til Israel. Dette er en kombinert studietur og opplevelsestur. Vi besøker mange av stedene vi kjenner fra Bibelen samtidig som det blir tid til både naturopplevelser, shopping og bading.

Våren: Langtur

Langturen er den lengste og viktigste av våre praksisperioder. Skoleåret 23/24 reiser vi til Filippinene. Der skal vi blant annet bygge et eller to hus for fattige familier samt annet arbeid sammen med lokale kristne. Det blir også tid til både bading og andre flotte naturopplevelser. 

SØK DISIPPEL SPORT I DAG SØK DISIPPEL SPORT I DAG

Et år med sykt bra bibelundervisning og mange spennende gjestelærere, i tillegg til et klassemiljø av en annen verden med folk som vil deg det beste. Her ligger alt til rette for at du kan få vokse i din relasjon med Gud og få minner og venner som vil vare livet ut.

Erlend Kringlebotten

Et valg som fikk større betydning for livet mitt enn jeg noen gang kunne sett for meg. Jeg har fått venner for livet, lært mer om Bibelen, min egen tro og jeg har virkelig fått vokse som menneske.

Kristian Aarsvoll Bø

Året på disippel-linjen gav meg så mye mer enn de forventningene jeg hadde før jeg startet! Gjennom all undervisning, bibellesning og spennende samtaler fikk jeg en større visshet om hva vi tror på og hvordan jeg skal leve livet som kristen.

Barbro Toadalen Sælevik

Et år med sykt bra bibelundervisning og mange spennende gjestelærere, i tillegg til et klassemiljø av en annen verden med folk som vil deg det beste. Her ligger alt til rette for at du kan få vokse i din relasjon med Gud og få minner og venner som vil vare livet ut.

Erlend Kringlebotten

Et valg som fikk større betydning for livet mitt enn jeg noen gang kunne sett for meg. Jeg har fått venner for livet, lært mer om Bibelen, min egen tro og jeg har virkelig fått vokse som menneske.

Kristian Aarsvoll Bø

Året på disippel-linjen gav meg så mye mer enn de forventningene jeg hadde før jeg startet! Gjennom all undervisning, bibellesning og spennende samtaler fikk jeg en større visshet om hva vi tror på og hvordan jeg skal leve livet som kristen.

Barbro Toadalen Sælevik

Ta kontakt

Bruk skjemaet under for å ta kontakt med linjelærer Gunnleik

    Følg oss

    Se glimt fra hverdagen vår på Instagram