ET ÅR MED MENING

Bistandsprosjektet 2023/2024 

En viktig del av elevenes skoleår er den lange utenlandsreisen vi gjør i februar. Spennende opplevelser med nye mennesker og kulturer er en del av dannelsen og vi pleier å sitte igjen med fantastiske erfaringer som vi vokser på.   

 

Men vi er ikke fornøyde om det bare er vi som får noe ut av reisen vår. Vi ønsker å bidra med noe positivt der vi er, og det er store og varierte behov hos menneskene vi møter. Derfor engasjerer vi oss, sammen med våre lokale kontakter, i forskjellig prosjekter med mål om å bidra til langsiktig positiv endring.  

 

Dette skoleåret reiser klassene til Indonesia, Filippinene, Den Dominikanske Republikk og Hawaii og kommer til å hjelpe til prosjekter som varierer fra husbygging og oppussing av barnehjem, til forskjellige arrangementer for barn og ungdom, innsatte i fengsel og hjemløse.   

 

I den anledning samler vi inn penger for å kunne bidra i størst mulig grad. Torsdag 21. september arrangerte vi bistandsløp på skolen hvor elevene samlet inn over kr. 300.000,-. Nå er vi i gang med salg av fine kort som Kreativ-klassen har gjort, og vi regner med å ende på over 1 million i innsamlede midler. Vi er veldig takknemlige for alle bidrag.