ET ÅR MED MENING

Bistandsprosjektet 2023/2024 

En viktig del av elevenes skoleår er den lange utenlandsreisen vi gjør i februar. Spennende opplevelser med nye mennesker og kulturer er en del av dannelsen og vi pleier å sitte igjen med fantastiske erfaringer som vi vokser på.  

 

Men vi er ikke fornøyde om det bare er vi som får noe ut av reisen vår. Vi ønsker å bidra med noe positivt der vi er og det er store og varierte behov hos menneskene vi møter. Derfor engasjerer vi oss, sammen med våre lokale kontakter, i forskjellig prosjekter med mål om å bidra til langsiktig positiv endring. 

 

Dette skoleåret reiser klassene til Indonesia, Filippinene og Hawaii og kommer til å hjelpe til prosjekter som varierer fra husprosjekt for tyfon-ofre og oppussing av barnehjem, til forskjellige arrangementer for barn og ungdom, innsatte i fengsel og hjemløse.  

 

I den anledning samler vi inn penger for å kunne bidra i størst mulig grad. Torsdag 21. september arrangerer vi bistandsløp på skolen. Kanskje har du allerede blitt forespurt av en av våre elever om å være med som sponsor. Vi er veldig takknemlige for alle bidrag. 

 

Vipps: 782711 – Hedmarktoppen Bistand  

(merk med navn på eleven du sponser samt linje) 

Kontonummer: 1822 76 43079