Ski Sykkel Surf

Header nettside 2023-ny3
OPPLEVELSE

Dette er linja for deg som vil holde på mye utendørs, lære mye og prøve masse nytt! Vi søker spenning og mestring i aktivitet og reise.

Reise

Opplev korte og lange turer i inn og utland! Turene legges opp i forhold aktivitet og årstid. I februar drar vi på lengre utenlandstur der fokuset er todelt; bistand og aktivitet/opplevelse. Tidligere reisemål har vært Costa Rica, Dominikanske republikk, Mexico, Bali, Sør Afrika og mange fler. Det blir alltid en kjempetur og minner for livet!

Aktivitet

Du vil få oppleve mestring i mange ulike aktiviteter! Stisykling, downhill, ski, snowboard, klatring, isklatring, viaferrata, surf og friluftsliv  ++

NY LINJE: ski – sykkel – surf

Ski – sykkel – surf er linja for deg som vil holde på mye utendørs, lære noe og prøve masse nytt! 

På SSS er det fullt trøkk året rundt, hver sesong har sine aktiviteter, turer og læring. 

På høsten sykler vi sti, downhill, går fjellturer og via ferrata. Du lærer grunnleggende sykkel mek, får kunnskap om kart, kompass og førstehjelp. Senhøsten består av klatring, buldring, friluftsliv og surfetur. Du kan ta brattkort, lære deg å rappellere og jobbe med livredning i vann. På vinteren kjører vi mye ski! Det blir mange dager i anlegg, skredkurs, overnatting i snøhule, isklatring og du får prøvd toppturer på ski. Linja har turer gjennom hele året og du får god erfaring med å være og overnatte ute. 

I februar reiser vi på en lengre tur til varmere strøk. Her gjør vi et meningsfylt arbeid for andre i årets bistandsprosjekt. I tillegg sørger vi for å få tid til å nyte og oppleve surfebølger og varme.  

Hedmarktoppen har en stor idrettshall, og i nærheten er det både svømmehall og turnhall. Gjennom året får du holde på med mye allsidig idrett og kanskje prøvd deg på noe helt nytt. Volleyball, turn, frisbee, ishockey, stuping og innebandy er noe av det vi skal innom. SSS er linja for deg som liker aktivitet, være utendørs og en god dose fart og spenning. 

DSC01295
oppdal_22 (27 of 39)
DSC05436
9
Hva du kommer til å lære
Hva kommer vi til å gjøre?
 • Stisykling, downhillsykling
 • Ski og snowboard i anlegg, toppturer, snøskred
 • Surfing
 • Klatring, buldring, isklatring, viaferrata
 • Juving
 • Friluftsliv, fjellturer, overnatting ut, telt, snøhule
 • Kart og kompass, bålfyring, førstehjelp, livredning
 • Volleyball, innebandy, ishockey, slakkline, stuping, frisbee, turn, trampett, slakkline

Vi begynner med alle aktivitetene fra scratch, du kommer til å lære mye uavhengig av hva du kan fra før. Ski Sykkel Surf er en fysisk linje som krever at du er i form og glad i mye aktivitet.

Reise

Livet er best på tur – opplev masse på Ski Sykkel Surf

Vi har tre type turer på linja 🙂

Lokale turer

Lokale turer på 1-2 overnattinger i skolen nærområdet. På disse turene jobber vi med forskjellige frilufts ferdigheter.

Ukesturer

På ukesturer reiser for å sykle, surfe ,kjøre ski eller gå fjellturer. Det er 5 – 6 slike turer i året, de har fra 3-6 overnatting og gjerne fokus på en spesiell aktivitet. f.eks. sykling i Trysil, surfing på Stad, fjellturer i Jotunheimen, ski på Kvitfjell osv.

Langtur

Langtur er 2-2,5 ukers tur til utlandet i Februar. Denne turen har to deler:

Første del handler om bistandsarbeid. Gjennom året samler vi inn penger til klassen bistandsprosjekt gjennom kalendersalg,bistandsløp osv. Hva som er bistandsprosjektet kan varier fra år til år, vi har bygget hus til hjemløse, arbeidet på barnehjem og delt ut mat til hjemløse. Akkurat hva som blir ditt prosjekt vet vi ikke før litt utpå høsten, men bistandsarbeid er en fast del av turen og alltid med. Dette er alltid et høydepunkt!

Andre del av langturen er linjeaktivitet – på SSS så vil det si surfing:)

Langturdestinasjon for 24/25 er ikke bestemt enda, men tidligere reisemål for Hedmarktoppen har vært Costa Rica, Dominikanske republikk, Mexico, Bali, Sør Afrika og mange fler. Det blir alltid en kjempetur og minner for livet!
Info om skolen
KOSTNADER
album_2022 (48 of 177)
Album_-08886
SØK SKI SYKKEL SURF I DAG SØK SKI SYKKEL SURF I DAG

Ta kontakt

Har du spørsmål?  Jonathan har svaret!

  Følg oss

  Se glimt fra hverdagen vår på Instagram