STATUS

 

Takk for at du har søkt på Hedmarktoppen! Vi gleder oss til skoleåret 22/23 og med alle spennende folka og det som skal skje, med turer og skolehverdagen!

Vi er nå i gang med arbeidet med opptaket. Det er rekordsøknad, og vi er i gang med opptaksprosessen. Vi hadde derfor satt stor pris på om du kunne fylt ut dette skjemaet,
så vi får litt bedre oversikt over status.

Før du går i gang med skjemaet, vil vi benytte anledningen til å gi deg siste nytt fra skolen vår:

NYE LINJER LANSERES
Stikkord: Vintage, gjenbruk, gründer, konsept, drift, bærekraft

Vi har den siste tiden fått mulighet til å opprette to nye linjer som et resultat av et superspennende samarbeid med NLM Gjenbruk! Dette blir linjer med fokus på gjenbruk hvor elevene får mulighet til å bli med å skape det kuleste gjenbrukskonseptet med kafè og butikk, i sentrum av Hamar. Det pågår nå en navnekonkurranse hvor premie for beste navneforslag er Apples nyeste Airpods. Delta i konkurranse her.

Drømmer du om å starte for deg selv? Bygge opp en egen merkevare? Elsker du gjenbruk, vintageskatter og brenner du for en mer bærekraftig fremtid? Da er denne nye, og innovative linjen for deg!

 • XX er for deg som ønsker å gå all in! Her vil du få være “hands on” på konseptet hele uken!
 • Kreativ XX er for deg som ønsker å gå Kreativ, og som vil ha XX som tillegg èn dag i uken.

Dersom du vil endre hvilke linje du har satt som førstevalg, MÅ du ta kontakt med oss på mail post@hedmarktoppen.no eller tlf 62 51 93 70. Ta kontakt med oss om du har spørsmål!

  Navn: Jeg har søkt følgende linje på førsteplass:
  Kryss av på det som beskriver din situasjon:  Kommentar

  LINJEVALG
  En del av linjene har mange flere søknader enn det er plass til.
  Velg her hva som er riktig for deg:

  1
  2
  3 Har du ikke satt en prioritert rekkefølge på linjevalg i søknaden kan du gjøre det her: (Ikke nødvendig om det allerede er gjort i søknaden!)
  1.pri:
  2.pri
  3.pri


  Kjenner du noen som har gått på Hedmarktoppen som har anbefalt skolen for deg?

  LANGTUR
  Vår årlige langtur er frivillig. De som eventuelt ikke ønsker å bli med på dette får tilbud om eget opplegg disse ukene. Ønsker du å være med på langtur?


  ROMTYPE
  Hvis du har valgt enkeltrom- hvor viktig er det for deg?
  Kryss av for riktig svar:


  NY INFO
  Jeg forstår at priser og informasjon på Hedmarktoppens nettside nylig er oppdatert, og vil bli oppdatert frem mot opptak 1.februar.


  Tusen takk for din tilbakemelding! Opptaket starter 1.februar.