Pusterom i hverdagen

Hverdagen på Hedmarktoppen Folkehøyskole er variert og fin! Miksen av skoletimer, valgfag, sosiale hangouts, arrangementer, god mat (får hvert år svært god score på elevundersøkelser!) og bra input fra bra mennesker er noe av det som gjør hverdagen så fin.

I løpet av året er vi sikker på at du får mulighet til å utfordre deg, bli inspirert til å leve et spennende liv, og få erfaringer du vil ha glede av resten av livet. Hedmarktoppen er en del av et stort nettverk med gode folk som kommer innom på besøk, både som gjestelærere -og talere. I løpet av ett år på Toppen har du garantert fått mange nye perspektiver!

Hverdagen som elev på Hedmarktoppen inneholder mye. Du får en miks av faglig kvalitet og personlig utvikling. Til høyre her kan du lese om de ulike aktivitetene som skjer utenom skoledagen, dette er ikke obligatorisk, men år etter år ser vi de aller fleste elevene delta her! Nedenfor finner du mer informasjon om Valgfag og Temadag. Disse er begge obligatorisk og del av skolehverdagen.

Toppunkt

Toppunkt er vårt ukentlige samling som ligner veldig på et kristent ungdomsmøte. Her kan man få åndelig påfyll med forbønn, lovsang og en tale/andakt. Her kan du få utfordret troen din, lovprise Gud eller bare få lov til å være. Det er åpent for alle – uansett utgangspunkt i forhold til tro!

Kirkekaffe

Den beste samtalen kommer gjerne over en kopp kaffe <3 Hedmarktoppen er heldig med sitt store nettverk av interessante mennesker som gjerne bidrar til at neste års elever skal få det beste. Kirkekaffe er en uformell samling med kake og kaffe (vi har jo superflinke baristaer på skolen!), hvor vi har invitert en foredragsholder/seminarholder som vil inspirere eller gi oss påfyll.

Gjestelærere på Toppunkt og Kirkekaffe

Her er noen av gjestetalerene vi pleier å få besøk av på Toppunkt og Kirkekaffe: 

Truls Åkerlund, Høyskolen for Ledelse og Teologi 

Joseph Avekian, Youth With A Mission 

David Hasseløy, Puls Oslo 

Daniel Egeli, Filadelfiakirken Oslo 

Thomas Neteland, Pinse Ung 

Erik Andreassen, Oslo Misjonskirke 

Therese Slob, PS Dans 

Alex Botn, Puls Drammen 

Egil Svartdahl, Filadelfiakirken Oslo, TV Inter 

Sandra Iversen 

Lisa Børud Gustavsen 

Anders Myklebust, Frikirken Hamar 

Siri Novak Øen, Filadelfiakirken Oslo 

Øystein Samnøen, Sightsavers Norway 

Per Eivind Kvammen, Sentrums Sandnes 

Eirik Austeng, Frikirken Hamar 

May Brit Aarebrot 

Runar Byberg, Misjon uten grenser 

Eivind Galdal, Salt Bergen 

Sebastian Mehlen, Jesus Revolution 

Joakim Magnus, Tankesmien Skaperkraft 

Hanne Ovidia Pladsen, Filadelfiakirken Oslo 

Andreas Hegertun, Filadelfiakirken Oslo 

Kraftstasjon

En tekst om kraftstasjon

Kafèkveld

Kafèkveld skjer en kveld per uke. Dette er en sosial kveld hvor man kan kjøpe godt i kafeen. En kjempe hyggelig kveld!

Sport og gøy

Sport og gøy – også kalt SOG er en kveld der du som vil kan bli med å spille fotball, volley, innebandy eller annen sport. Frivillig kveld.

En tydelig kristen skole

Portugal18-11
album_2022 (167 of 177)
Valgfag
Temadag, lørdag

Hele skolen sammen! Dette er en helt egen vibe. Hver lørdag samler vi hele skolen til interessante 4 timer. Her får du servert et opplegg med enten foredrag, samtale, gruppearbeid eller aktiviteter. Eksempler på temadager: klesbyttedag, psykisk helse, Macgyver-tema, bistandsløp og youtubefilm-workshop!

9