New York

New aproach

Lorem ipsum dolors sit amet, cons ectetur adipisci elit, sed do eiusmod tempor inc ididunt ut labores et dolore ercit ati on ull amco laboris nisi ut aliqui. Dui aute irur tu dolo end erit in volup tate velit ese cilu ei dolore eu fugiat. Eam et lucilius delicat. At fabulas inimicus cum, per quise an. Id per ferri rum mediocrem, mea ne graeci dolorem vituperata, habeo ullum disputando an sit. Veritus um no qui, at usu quod at inimicuse psum dolor si dicam labore. Meas iusto oporter and. Ius vitae parte repudi andae, sed an harum simul interpretaris. Cu vix bore euis modus dolorum. Has nore ame dolor, pro reque graec. At wisi mazi feugat. Neis aliquam apeirian mel, and choro.

Året på Hedmarktoppen ga meg tilbake følelsen fra da jeg klatret til toppen i trærne på skolen som barn. Der jeg skulle utfordre meg selv til å bli bedre, uten at noen skulle vurdere meg. Jeg ble utfordret til å pushe meg selv fysisk i alle aktivitetene, hele året. Lærerne og lederne ga meg muligheten til å vokse åndelig og jeg ble bedre kjent med meg selv. Jeg fikk oppleve så mye forskjellig i løpet av året, som har bidratt til å forme meg som den jeg er nå. Både turene og hverdagen ga meg minner for livet, og jeg sitter igjen med vennskap som jeg ikke vil være foruten. Jeg ville aldri byttet året for noe annet. Et år på Toppen er uerstattelig anbefales på det sterkeste.

Hannah Livden

Året på Hedmarktoppen var litt av et år! Hedmarktoppen er en egen liten boble på toppen av Hamar, full av bra folk. Jeg synes det fineste med året er at man blir kjent med så mange forskjellige mennesker, man lærer mye om seg selv og andre. Vi har reist rundt i verden og opplevd mye sammen, bistandsarbeid i Mexico, kamelridning i Israel og surfing i Marocco. Dette året har gitt meg mye jeg vil ta med meg videre og huske på- folka, undervisningen, klassen, lærerne og miljøet. Og slapp av, bobla sprekker aldri helt, dette er venner for livet!

Kornelia Tufte Johansen

Et år på Hedmarktoppen folkehøyskole er fullpakket med fantastiske mennesker og fine opplevelser både i hverdagen og på reise rundt i verden. Jeg søkte på skolen bare et par uker før skolestart, og jeg har aldri angret! På Hedmarktoppen fikk jeg fikk ta del i tidenes fellesskap og fikk venner som jeg vil ha livet ut. Samtidig som en folkehøyskole hverdag er uten karakterpress og eksamener, får man utfordret og utviklet seg på mange vis. På Hedmarktoppen er lærerne dyktige i det de holder på med, og man får prøve spennende aktiviteter under trygge rammer. Sammen med fine opplevelser og erfaringer, har jeg i løpet av året lært mer om meg selv, og hvem jeg ønsker å være. Året på Hedmarktoppen fhs er det beste i livet mitt, og det er skolen jeg vil anbefale alle!

Anne Sofie Holvik