Hverdagen

Hverdagen på Hedmarktoppen er variert og fin! Miksen av skoletimer, god mat (får hvert år svært god score på elevundersøkelser!), valgfag, sosiale hangouts, arrangementer og bra input. Vi er heldig som er en del av et stort nettverk med gode folk som kommer innom på besøk, både som gjestelærere -og talere. I løpet av ett år på Toppen har du garantert fått mange nye perspektiver.

Toppunkt
Toppunkt er vårt ukentlige samling som ligner veldig på et kristent ungdomsmøte. Her kan man få åndelig påfyll med forbønn, lovsang og en tale/andakt. Her kan du få utfordret troen din, lovprise Gud eller bare få lov til å være. Det er åpent for alle – uansett utgangspunkt i forhold til tro!
Kafèkveld
En tekst om Toppunkt
Sport og gøy
En tekst om Toppunkt
Kirkekaffe
Den beste samtalen kommer gjerne over en kopp kaffe <3 Hedmarktoppen er heldig med sitt store nettverk av interessante mennesker som gjerne bidrar til at neste års elever skal få det beste. Kirkekaffe er en uformell samling med kake og kaffe (vi har jo superflinke baristaer på skolen!), hvor vi har invitert en foredragsholder/seminarholder som vil inspirere eller gi oss påfyll.
Kraftstasjon
En tekst om Toppunkt
Temadag
Hele skolen sammen! Dette er en helt egen vibe. Hver lørdag samler vi hele skolen til interessante 4 timer. Her får du servert et opplegg med enten foredrag, samtale, gruppearbeid eller aktiviteter. Eksempler på temadager: klesbyttedag, psykisk helse, Macgyver-tema, bistandsløp og youtubefilm-workshop!