HURRA!

VI HAR GLEDEN AV Å TILBY DEG PLASS PÅ HEDMARKTOPPEN FOLKEHØYSKOLE 2023/2024!

Du er en av de heldige! Gratulerer!

Vi har fått inn masse søknader til nå, og gleder oss til å fylle skolen enda et år!

Du er velkommen og vi inviterer deg til å bidra til å gjøre dette året til det beste noen gang!

PRAKTISK INFO

Følgende praktiske ting må ordnes ifm. din studieplass: 

1. SVAR

Fyll ut svarskjema som du finner nedenfor her og betal fakturaen du fikk på mail. Innmeldingsgebyret er på kr. 2 900,- og refunderes ikke om du ombestemmer deg.                                                                                  

2. BILDE

Dersom du ikke har sendt et godt bilde av deg selv til skolebevis og elevarkiv må du gjøre dette. Send det som jpg-fil med god kvalitet. (Hele ansiktet MÅ vises, uten for mye “støy” rundt).                                                                      

3. STIPEND OG LÅN

Søke om stipend og lån gjøres via nettsidene til Statens Lånekasse: www.lanekassen.no. En del av beløpet omgjøres til stipend kun om du fullfører og får godkjent skoleåret. Søkemulighet åpnes ca. 15. mai.

4. LINJEAVGIFT

Innen 15.juni skal første del av linjeavgift betales. Denne er på kr. 5900,- (Andel av 17900,- som går til oppstartstur, aktiviteter, mm. Refunderes ikke. Rest kr. 12000,- betales ihht faktura/ betalingsplan i løpet av skoleåret.) Les mer om dette her.

5. SKOLEPENGER

Innen 15.august skal første del av skolepenger betales. Denne er på kr. 6900,-  (Andel av skolepenger 84900.- Rest betales i hht faktura/ betalingsplan i løpet av skoleåret). Les mer om dette her.

LITT NYTTIG INFO: 
  • I løpet av sommeren sender vi informasjon om skolestart og en liste over ting du bør ha med deg. Skolebevis får du ved skolestart, forutsatt at vi har fått et bilde av god nok kvalitet. 
  •  Det er pliktig fremmøte til alle undervisningsopplegg og felles arrangementer. 
  • På Hedmarktoppen er all bruk av rusmidler forbudt, og røyking er kun tillatt på en bestemt angitt plass utendørs. 
  • Elever som eventuelt slutter i løpet av skoleåret, betaler skolepenger for 6 uker fra sluttdato, (fastsatt for alle folkehøskoler) dvs. ca. 15.500,-. Sluttdatoen er den dagen eleven flytter ut av internatet. 
  • Ved behov for utsettelse av svarfrist el. ta kontakt med skolen. 
VENTETIDEN
Russetreff

Velkommen til Russetreff på Hedmarktoppen 28.-30.april! Vi er vertskap når Stiftelsen Skjærgårds og Kristenrussen lager sitt årlige Russetreff! Dette er en helg full av konserter, møter, seminarer, aktiviteter og unikt fellesskap! Les mer om Russetreffet her.

Vi gir alle i 23/24-kullet gratis matpass og overnatting! Kjøp billett her og send oss en mail (til siljeelida@hedmarktoppen.no) og vi refunderer beløpet.

I tillegg samler vi selvfølgelig neste års kull til en liten Toppen-fest i løpet av denne helgen! Kall det gjerne “pre-reunion”! Da får du møte lærere, stipper og selvfølgelig mange av de andre elevene! Velkommen!

Facebookgruppe

Finn gruppen «Hedmarktoppen FHS 23-24» og be om å få bli medlem, så kan vi holde kontakten 🙂

SOME

Følg hverdagen til årets elever gjennom alle skolens Instagram-kontoer.

SPØRSMÅL?
Ta gjerne kontakt med oss!
post@hedmarktoppen.no