I løpet av skoleåret er det flere perioder med valgfag som velges før hver periode

Planen for valgfagstilbudet skoleåret 2019/2020:  (endringer kan skje)

• Relasjoner
  • Strikking
  • Volleyball nivå 1
  • Volleyball nivå 2
  • Kor (julestoff)
  • Ishockey
  • Langrenn
  • Jegerprøva (egenandel kr 1000,-)

I tillegg arrangeres det fortløpende aktiviteter gjennom hele året i ulike perioder. Eksempel på organiserte aktiviteter:

• Innebandy
  • Musikal
  • Matlaging

Hver lørdag er det temadag fra kl 10.00 -14.00

Gjestelærere eller skolens egne lærere underviser, og ulike spennende og aktuelle temaer tas opp.

Alle elevene er samlet denne dagen og tilbakemeldingene er gode på lørdags temadagene

HTF-3057

• Hedmarktoppen folkehøyskole har en tydelig kristen profil og verdiforankring.

I det daglige bl.a. på morgensamlingene, som inneholder sang, bønn og gjerne et bibelord. «Topp-punkt» er vårt ukentlige kristne møte, der elevene klassevis har ansvar for opplegget. Topp punkt har kreative og varierte opplegg med samling i aulaen vår med god lyd og lyssetting. Samlingen er elevstyrt, og inneholder sang, kreative innslag, appell m.m.