Personalet

Erlend Peter Valkvæ

Erlend Peter Valkvæ

Linjeleder Musikk - erlendpeter@hedmarktoppen.no

Erlend Peter er en dyktig utøvende bassist som stadig har en ”gigg” å øve til. Han er menneskeorientert og balanserer musikken perfekt med interesse for mennesket bak instrumentet. Han setter stor pris på samtaler om livets mange spørsmål - gjerne med en kaffekopp i hånda. Han har en bachelor i Musikk, menighet og ledelse ved NLA i Oslo og PPU fra Høgskolen i Telemark.

Ruben Arie Slob

Ruben Arie Slob

Linjeleder X Sport - rubenarie@hedmarktoppen.no

Hører du musikk? Da kan du vedde på at Ruben ikke er langt unna. Helst danser han opp ned, eller railer nedover en fet bakke, mens han gjør noen triks. Han skaper alltid god stemning og hjelper oss staute nordmenn med å begrave janteloven! Ruben er utdannet idrettslærer ved Idrettshøyskolen i Nederland.

Ragnhild Lohne Reinsberg

Ragnhild Lohne Reinsberg

Linjeleder dans - ragnhild@hedmarktoppen.no

Ragnhild er en kreativ dame, som sprer glede og god atmosfære blant alle hun omgås. Hun har bred erfaring som danser, koreograf og pedagog, og er utdannet dans og drama- pedagog ved Universitetet i Agder og QUT Brisbane, Australia. Ragnhild er opptatt av å ivareta både kropp og sjel, som sertifisert pilatesinstruktør og sjelesørger.

Gunnleik Hofstad

Gunnleik Hofstad

Linjeleder Disippel - gunnleik@hedmarktoppen.no

Gunnleik er en grundig, kreativ og kunnskapsrik mann, med mange finurlige historier på lur. Han har reist i 44 land, ofte med gitaren som følgesvenn. Han er en eminent låtskriver og dyktig musiker, og har ledet MAD (Music Art Dance) DTS i Brisbane gjennom flere år.
Gunnleik er utdannet bedriftsøkonom fra BI, og har 8 års fartstid fra reisebyrå.

Linn Byberg

Linn Byberg

Linjeleder Kreativ Foto / Barista - linn@hedmarktoppen.no

Linn gjør Toppen til et vakkert sted å være! Med sin store kapasitet, og smittende latter, sprer hun glede og inspirasjon til alle hun møter. Linn driver café- og interiørbutikk og lager sommerfestival for tusenvis av mennesker. Hun er utdannet lærer, og er sertifisert barista på høyt nivå. Linn trives best når alle rundt henne har det bra!

Jon Einar Bjorvand

Jon Einar Bjorvand

Linjeleder Idrett og Villmark - joneinar@hedmarktoppen.no

Jon Einar er den komplette villmarks-mannen, som er i sitt ess ved et stort bål med god stemning. Når han ikke er på ekspedisjon i et hav eller på et fjell, liker han å snekre og fikse. Jon Einar er utdannet ved Norges Idrettshøyskole, har studert idéhistorie og ledet DTS i Nordland i mange år. Han er en klok mann, som har sansen for å gå i dybden på viktige tema.

Jonathan Paddon

Jonathan Paddon

Linjeleder Flyt - jonathan@hedmarktoppen.no

Jonthan Paddon er en aktiv mann, som helst ikke vil sitte stille. Det passer godt når hverdagen tilbringes i klatreveggen, skibakken, eller på stisykkelen.
Praktiske utfordringer tar han på strak arm, og han trives godt som bussjåfør med kaffekoppen i hånda. Jonathan har bachelor i idrett og friluftsliv fra Høyskolen i Volda og praktisk pedagogikk fra Alta.

Eivind Rødland

Eivind Rødland

Lærer i musikk og idrettsfag - eivind@hedmarktoppen.no

Litt mer om Eivind kommer veldig snart

Silje Rødland

Silje Rødland

Lærer i idrett og musikkfag - silje@hedmarktoppen.no

Litt mer om Silje kommer veldig snart her!

Geir Byberg

Geir Byberg

Rektor - geir@hedmarktoppen.no

Geir har vært skolens rektor siden 2017 og han stortrives med det. I tillegg til et stort engasjement for alt som skjer på Toppen har han med et stort hjerte for Hamar, der han også har vært politisk aktiv i en årrekke. Han er evig gul og blå som styreleder for Storhamar hockey. Når han ikke sitter på tribunen, utvider han kaffekunnskapene sine med kona Linn. Når viktige beslutninger skal tas har Geir mye visdom å komme med.

Geir Jovall Sønes

Geir Jovall Sønes

Sekretær - kontor@hedmarktoppen.no

Geir er en serviceinnstilt mann, alltid klar til å hjelpe! Han hjelper deg med stort og smått, og følger opp fra søknaden kommer inn til vitnemålet skrives ut. Han har bl.a. jobbet som kokk i Walt Disney World, tatt arbeidslederskolen, og har videreutdannelse i lønns-og personalarbeid fra Høgskolen Innlandet. På fritiden musiserer han, som tenor i Furneskoret.

Helge Aas

Helge Aas

Ass. Rektor - helge@hedmarktoppen.no

Helge elsker folkehøyskolelivet, og har vært både elev, lærer og rektor og er nå ass. rektor på Toppen. Han reiser med oss, synger med oss, og deler liv og hjerte. Døra til kontoret er alltid åpen, for Helge liker å ha kontakt med elevene. Helge har en relativt sjelden fag kombinasjon med hockey og kor, og har en master i musikkvitenskap fra UIO.

Ingunn N. Frøyshov

Ingunn N. Frøyshov

Driftsleder - ingunn@hedmarktoppen.no

Ingunn er Toppens hovedmaskineri som en del av administrasjonens trekløver. Hun har vært på Hedmarktoppen siden den spede begynnelse og kjenner hver krik og krok. Hun er et arbeidsjern som bak kulissene trekker i trådene for å sørge for at alle har det så bra som mulig. Har noen et spørsmål, har hun som regel svaret! Ingunn fikk Kongens fortjenestemedalje i 2013, for sin lange og tro tjeneste.

Trond Bjøralt

Trond Bjøralt

Kjøkkenleder - kjokken@hedmarktoppen.no

Trond kan kunsten å lage fantastisk god mat til mange mennesker. På kjøkkenet er det alltid god stemning med Trond bak grytene. Han har fagbrev som servitør og kokk, og har vært hovmester og restaurantsjef i 12 år, før han kom til restauranten med den beste utsikten – Hedmarktoppen. På fritiden liker han å løpe ofte og langt.

Jonas Andersen

Jonas Andersen

Kokk - kjokken@hedmarktoppen.no

Jonas har tatt fagbrev som kokk og har bred erfaring når det kommer til mat og servering. Han har jobbet på hotell, i Norges beste fiskebutikk og som butikkslakter. Jonas kjører is-preparerings-maskinen i Vikingskipet, spiller squash, og lager mat på store arrangementer som f.eks Idrettsgallaen.

Jan Andreassen

Jan Andreassen

Vaktmester - jan@hedmarktoppen.no

Jan bærer sitt navn med rette, for han har alltid JA i sin munn. Trenger du hjelp til noe praktisk, eller en oppmuntring og et klapp på skulderen? Jan er mannen! Han er utdannet tretekniker og møbelsnekker, og driver med klatring, ski og kiting på fritiden. Jan gjør alt for at elevene skal trives!

Randi Taskerud

Randi Taskerud

Kokk - kjokken@hedmarktoppen.no

Randi har over 40 års erfaring fra å jobbe på kjøkkenet, og liker allsidigheten ved å jobbe med mat til både hverdag og fest. På fritiden er det barnebarna som gjelder. Hun trives godt på Toppen og, liker å gjøre det trivelig rundt seg.

Sveinung Wien

Sveinung Wien

Kokk - kontor@hedmarktoppen.no

Sveinung er lidenskapelig opptatt av mat, og ser til at alt fungerer som det skal på kjøkkenet. Han er faglært kokk med 12 års erfaring fra både restaurant og veikro. Sveinung setter stor pris på kontakten med elevene, og deler villig ut oppskrifter og tips når du savner Toppen-maten.

Anna Teresa Zulc-Piela

Anna Teresa Zulc-Piela

Renholder

Anna sørger for at det er rent og trivelig på skolen. I tillegg til elevenes egeninnsats på rengjøring er det Anna som med et smil og en hyggelig kommentar bidrar til at det er rent og trivelig på Hedmarktoppen

Kristin O. Lie

Kristin O. Lie

Sekretær - kristin.o.lie@hedmarktoppen.no

Kristin er omsorgsfull, positiv og en veldig god historieforteller! Hun er selve definisjonen på hjelpsomhet, og trives best når hun kan gjøre noe for noen som trenger det. Kristin kan trylle frem de lekreste kaker, og er veldig glad i besøk. Kristin har gått handelsskolen og har lang fartstid på Toppen. Hun er på Hedmarktoppen et par dager i uka.