Elevene har tatt farvel med Kona, Hawaii i dag

Aloha

Vi har hatt 6 uforglemmelige dager med strålende fornøyde147 elever og stab + styreleder med frue. Nye vennskap er knyttet, fantastisk undervisning fra lærere og «preachers» på YWAM basen, som har mer enn 800 studenter fra nær sagt hele verden. Vi hadde dåp i havet forrige dagen. Mer enn halve elevflokken fikk oppleve «Manta Ray dykket»/ eller snorklet for et par kvelder siden med rundt 20 «Mantaer» og fikk sitt livs opplevelse i under vann. Dette og mye, mye mer har gjort oppholdet til uforglemmelige dager. Takk til Marites og stab på hotellet, og tusen takk til alle gode hjelpere her på øya som gjør denne reisen mulig!

Naturopplevelsene er vanskelig å beskrive men de dypeste sporene og minnene vi har med oss hjem er møter med mennesker og opplevelsen av at felleskapet styrkes blant elevene og i staben og at Gud har berørt manges hjerter.

Første dag og første samling rett utenfor hotellet for info

Samling på Old Airport med grilling og fellesskap

Hula og Haka «kurs» gjennomført med stil

Morning Worship på basen

Hapuna Beach

Utsikt fra Hotellet

Vi reiser hjem med stor glede og takknemlighet og litt vemod 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.