Reisebrev fra X sport i Tijuana og Ensenada – Mexico

Vi befinner oss nå i Ensenada, og har noen rolige surfedager. Sol og bølger- da har vi det topp. De seks første dagene var vi på YWAM basen i Tijuana. Vi har bygget hus til en fantastisk familie på fem, delt ut vann og kjeks til mennesker som lever på søppeldynga, spilt volleyball med 22 blide mannfolk på rehabiliteringssenter og montert senger på er barnehjem. Alt dette med en fantastisk «staff» fra basen som virkelig tjente oss hele uka. Resultatet av alt dette har vært både tårer og latter om hverandre.

Les mer nedenfor!

 

 

X-sport nyter livet!! Vi har vært på langtur i en hel uke allerede. Vi er alle enige om at det har føltes veldig mye lengre, med tanke på alle opplevelsene og erfaringene vi har gjort oss den siste uka i Mexico.

Husbyggingen var en høydare for de fleste. Ikke bare klarte vi å bygge et hus på to dager, med vi fikk god kontakt med barna i familien og koste oss med å legge til små detaljer som gjorde huset personlig. Det føltes meningsfylt å gjøre noe helt konkret for den fine familien. Vi må også legge til at vi slo en gjeng med amerikanske gutter i fotball siste kvelden i Tijuana. Skikkelig gøy!!

Vi konkluderer med at vi er heldige med hverandre og med livet generelt. Ellers har vi spist brutalt mye taco. Helt nydelig.

Om to dager går turen videre til LA. Det er altså bare ting å glede seg til og gode ting å se tilbake på. Takk for oss for denne gang

X-sport

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.