Flyt i San Jose i Costa Rica

De første 3 dagene av langturen til Flyt er forbi, de har vi stappet til Randen! Vi er i San Jose i Costa rica og jobber sammen med Ungdom i Oppdrag. Den første dagen jobbet vi på en skole i en svært fattig bydel, dette er et fast innslag på langturen og vi pusser opp en del av skolen vært år. I år var det to klasserom som fikk fikk et nytt strøk med maling og barnehagen fikk nye senger:)

Dag to gikk vi dør til dør i Pavas og delte ut bibler og ba for de som ønsket det, dette som ledd i et prosjekt som sikter på å gi en bibel til hvert eneste hjem i Costa Rica. På kveld laget vi mat og kaffe og delte ut til hjemløse i sentrum. Det ble mange god samtaler og de hjemløse deler gjerne sin historie selv om den er vanskelig, vi fikk be for mange. I dag har vi hjulpet til praktisk på Ungdom i Oppdrags base og spilt fotball turnering, dessverre ingen seier til Norge men mye latter og moro. 

04.30 i natt så setter vi oss på busser til Puerto Viejo, det er en liten by på den karibiske kysten. Der skal vi dele ut flere bibler, mer mat og hjelpe de som trenger så godt vi kan. Muligens også en tur på stranden og nyte 28 grader både på land og i vannet. Vi er PV fram til 8. mars, da venter en veldig lang busstur opp til Playa Grande som ligger på stillehavs kysten. 

Hilsen fra Jonathan og Flyt Vegard har full oppmerksomhet fra de småSkolemaling
BibelutdelingI barnehagenGutta i arbeid – de orker ikke så mye i trillebårene ennå 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.