Alle elevene og lærere er på Kona, Hawaii nå og opplever fantastiske dager

Fra mandag 27. – onsdag 29. kom klassene en eter en flygende inn til den vulkanske og sjarmerende øya Kona for en liten uke sammen, Vi bor på Royal Kona og opplever den fantastiske naturen, undervisning på YWAM basen, og søndag morgen gudstjeneste utendørs i Living stones Church og masse flotte folk som legger til rette og hjelper oss. Noen solbrente har det blitt. I morgen er det Hula/ Haka dans-natt dykk/ snorkling på Manta Ray for ca 70 elever. Vi gleder oss!

dig

cof

sdr

dav

dav

sdr

cof

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.