Siste Reisebrev fra Flyt før Hawaii

Takk Jonathan og Flyt – sees snart

Flyt har vært på vestkysten av Costa Rica den siste uken, nærmere bestemt Playa Grande. 34 grader i lufta, 26 i vannet og bølger hver dag får tiden til å fly. Vi har hat 2 surfeøkter om dagen med en gjeng artige karer fra Tamarindo surf school, læringskurven har gått oppover i takt med det noe svidde utseende de fleste av oss har fått. Stranden er 5 km bred med et elveutløp i den ene enden, her finnes det saltvanns krokodiller, vi traff ingen i surfebølgene i år men fikk sett noen på båttur opp eleven.

Om et døgn er vi framme i Hawaii og klar for fellesopphold. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.