Danselinja sitt siste reisebrev før Kona Hawaii – Snart møtes alle klassene

Danselinja i LA!
De siste to dagene i Mexico bygde vi hus! Imponerende bra arbeid av danselinja, og det var utrolig rørende å overrekke nøklene til familien vi hadde bygd for. Mannen i familien var den eneste som tjente penger til familien, ved å selge småting til bilister i lyskryssene i Tijuana. For øyeblikket hadde han ingenting å selge, da alt hadde blitt stjelt fra han. Da var det fint å kunne ta de med på handletur og fylle to handlekurver med mat og andre ting de trengte. Oppholdet i Mexico har vært over all forventning.
Etter en kjøretur på ca 5 timer over grensa fra Mexico , ankom vi storbyen Los Angeles!Vi leier et stort hus med fin utsikt i et område som heter Woodland hills. Vi har med oss ei nydelig dame som heter Hanne Gallatin. Hun kjenner LA og er sjåfør for oss, så den pinglete danselæreren slipper å kjøre. 
Første aktivitet på programmet ble en time på det kjente dansestudioet ”Millenium dance complex”. Alle i klassen syns at dette var veldig stas, og det var veldig gøy å se alle kjendis-bildene på veggen, som viste alle som hadde trent der.
Torsdagen startet på amerikanernes favorittbutikk: Target! Etterfulgt av en liten turist tur opp til The Getty Center for å se utsikten over LA.Så var det tid for to danseklasser, denne gangen på det kristne hiphop-studioet ”word in motion”. Wow, for noen folk! Inspirerende med superproffe og superkule dansere som er så tydelige på hvor viktig Gud er i det de gjør.Kvelden endte med pizza på døra hjemme i huset vårt.
Fredag var vi i fornøyelsesparken ”Knotts Berry Farm” der vi møtte både disippelklassen og musikklassen. Hyggelig med litt kjentfolk her og der!
Lørdag formiddag fikk vi en smakebit på musikkbransjen her i LA, der vi var statister i en musikkvideo for Jason Taylor, en flink produsent, låtskriver og artist som jobber med de beste av de beste. Blant annet var de gutta i bandet til Bruno Mars også her på innspillingen. Stas! Videre tok vi turen til Venice beach og Santa monica.
Søndag startet med en herlig gudstjeneste i Hillsong LA, etterfulgt av Hollywood walk of fame, shopping og solnedgang i Griffith park.
Alt i alt har vi fått dansa, shoppa og vært skikkelig turister og oppholdet i LA har vært topp! Hawaii neste!!!!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.