Les Musikklinja sitt reisebrev etter Jamaica til Los Angeles

THANK YOU JAMAICA, HELLO LA! Takk for en varm velkomst. Takk for deilig vær. Takk for en fantastisk kultur. Takk for nydelig mat. Takk for herlige mennesker. Takk for uforglemmelige opplevelser! Gud velsigne Jamaica og folket som bor der. Etter en uke på Jamaica, sammen med Linn og den flotte kreativklassen begynte alle å føle seg som hjemme. Vi var usikre på om vi egentlig ville dra videre. Kanskje vi bare skulle bli på Jamaica – i hvert fall en god stund til? Men, det var jo i realiteten ikke et alternativ. Neste destinasjon på listen er Los Angeles og i skrivende stund er det der vi befinner oss. Reisen fra Jamaica til LA gikk helt uten problemer. Har vel sjelden opplevd at det har gått så glatt som det gjorde. Ingen kø å snakke om og heller ingen uventede problemer. Eller som de sier i Jamaica no problem, only situation – som tok unødvendig tid. Jens Christian, som er vikar på diverse linjer ved skolen vår, møtte musikklassen nede ved ankomsthallen. Han er innleid som sjåfør for oss her i LA. Programmet for LA ser meget bra ut, og vi er klare for ny destinasjon og nye opplevelser. Samholdet i gruppen er helt fantastisk – og folk er stort sett friske. Noe småtterier er det med litt hosting og harking, men det kan vi leve med. Historien fra LA kommer i neste reisebrev. Inntil da, så får dere kose dere med litt flere blinkskudd fra Jamaica!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.