Reisebrev fra Kreativ og Linn på Jamaica Link Ministries

Bare lyden av ordet Karibien vekker gode følelser. Og det gjør det jammen å være her også!

Kreativ ble godt tatt i mot av Jamaica Link Ministries, misjonsorganisasjonen vi jobber ut fra, og musikklinjen, da vi endelig kom oss videre fra et snøfullt New York 3 dager for sent.

Basen ligger på stranda til hvit sand og turkis vann, men det viktigste er varmen, lidenskapen og engasjementet til de som jobber her. De ivrer for at de som har det vanskeligst, skal få hjelp og få høre de gode nyhetene.  Klassen har vært på forskjellige oppdrag hver dag; i byen, på landsbygda og midt i jungelen og på fjellhøyder langt unna. Vi har sett mye forskjellige landskap, og vi er fascinert!

Vi har malt mange vegger; barnevennlige motiv på barnehjem, skoler, bibliotek. Logoer og skilt på bibelskole, til og med skiltet til President´s office! Vi har malt senger, gjerder og murer, og managers office. Vi kan snart starte malebedrift som tar alle oppdrag!

Aller best trives vi når vi kan gjøre det og samtidig være med ungene som bor på barnehjemmene. I dag var vi på en institusjon med handicappede  barn og ungdom, langt unna byen. Alle opplevde en stor glede og mening i å være med de, og male omgivelsene deres glade.

En så stor takknemlighet over å få besøk og udelt oppmerksomhet en hel dag av norske ungdommer rører oss! Alle dro hjem med bankende hjerter for de herlige ungene!

Å sove lenge, eller sove mye her, det er en illusjon. Raggaemusikk fra de lokale beachfolka holder oss våkne til langt på natt, og de fleste dager er vi på farten kl 07 eller 07.30. Som regel starter dagene med devotion på lokale skoler; 20-30 min med opptreden på en scene på barne, ungdom eller videregående skole. Vi synger, forteller norske eventyr, snakker om Norge, deler av troshistoriene våre og oppmuntrer de. Fin start på dagen, og vi kommer oss ut av komfortsona!

I morgen er det faktisk siste dag av Jamaicaoppholdet, og vi er klare for en fridag. Den skal vi faktisk bruke på stranda..

Takk for oss, kjære «Jamaicaland we love» (uttrag nasjonalsangen)! Du har vært god mot oss, og vi kommer gjerne igjen!

Linn og kreativ


0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.