Reisebrev fra Musikklinja og Erlend Peter i Jamaica

MUSIKK I JAMAICA: DAG 1
Vi skrur tiden tilbake et par døgn. Musikklinjen har ankommet Oslo lufthavn og det som skulle bli en glatt start viste seg å by på litt utfordringer. Innsjekk gikk ikke helt som planlagt på grunn av noen tekniske feil i flyselskapets systemer. Det viser seg at god planlegging og nøyaktige forberedelser ikke alltid betyr at ting skal gå slik man har tenkt. Men, musikkgjengen håndterer situasjonen helt ypperlig. En skulle nesten tro denne gjengen her ikke hadde gjort noe annet enn å reise. Maken til is i magen og ro i en ellers ganske stresset situasjon skal man lete lenge etter. Etterhvert fikk flyselskapet orden på systemet og vi ble klare for avgang. Cirka 27 timer etter vi satt foten inn på Oslo lufthavn lar vi den Karibiske brisen stryke gjennom håret og vi kjenner at endelig er vi fremme, på Jamaica. Hurra! Vi fikk som vanlig en varm velkomst av herskapet på Fair Haven i Montego Bay, hvor vi nå skal tilbringe en uke. Gjennom Jamaica Link Ministries skal vi nå inn i ulike arbeidsoppgaver som innebærer alt fra vedlikeholdsarbeid, bygg, montering, konserter, holde i morgensamlinger, besøke barnehjem og være med å bidra til innkjøp av en ku. Ja, dere leste riktig. Et av barnehjemmene vi skal besøke har en ku på ønskelisten sin og vi har sagt at det vil være med på å realisere. I dag har vi holdt en morgensamling på St James High School hvor vi fikk møte en hundretalls ungdom i alderen 14 – 18 år. Vi sang for dem, lærte dem litt norsk og fikk være med å be sammen med hele gjengen. Deretter gikk turen til en Bible College som ligger litt opp i høyden her i Montego Bay. På veien stoppet vi innom en «Hardware Store» for å kjøpe litt maling. Lang historie kort – effektivitet er ikke alltid prioritet en her i Jamaica. Det tok oss et par timer å få tak i noen spann maling. Men, det ordnet seg det også. Malingen ble brukt på restaurering av noen senger, maling av vegger og mur. En hel dag er gått, og gjengen er i storform. Samholdet er fantastisk og humøret er på topp. Latteren henger veldig løst. Det kan ha med at flere har litt jetleg og merker at det å være overtrøtt kan være veldig moro. Men først og fremst tror jeg det er fordi vi er så veldig glad i hverandre. I morgen er det en ny dag, og med den et hav av nye muligheter. Vi tenker å benytte oss av hver eneste en! Vi høres! Vh. Erlend Peter og musikkgjengen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.