Musikk Musikal

Forsidebilde Handy
VOKAL & ENSEMBLE

Fokus på vokal som instrument. Masterclass og workshops.

SCENE LIVE! & TURNÈ

Prosjektbaserte opptredener, samspill i band og konserter. Vi har egne øvingslokaler, og diverse scener med tilgjengelig utstyr.

VI REISER

Vår store høsttur går til den fantastiske byen Budapest. Langturen går til eksotiske Jamaica i Karibien og til storbyen Los Angeles i USA. Les mer om alle turene våre under «Reise».

For deg som ønsker å gå musikklinjen, og i tillegg vil utfordre deg i skuespill ensemble og formidling. En til to dager i uka møtes vi sammen med Dans Musikal og får utfolde oss kreativt i forskjellige spennende prosjekter. Vi setter også opp en musikal med hele skolen, der du får muligheten til å prøve deg som musikalartist. I trygge rammer skal vi slippe oss løs, utforske, skape og formidle.

Her får du en smakebit av musikalsjangeren med blant annet acting-songs, dans, embodiment, ensembleprosjekter, formidling og skuespillerteknikk. Kombinert med band, låtskriving og konserter på musikklinjen så får du et bredt spekter av ulik input.

Det er en fordel med noe erfaring, men det viktigste er motivasjon og lyst til å lære noe nytt!

 

Opptakskriterier

I utgangspunktet krever vi ikke dokumenterte ferdigheter i musikkfaget, men dersom flere konkurrerer om ledige plasser vil de med best dokumenterte ferdigheter bli foretrukket.

Hva du kommer til å lære
Undervisning:
 • Musikal
 • Teater
 • Samspill
 • Musikkformidling
 • Låtskriving
 • Arrangeringslek
 • Hørelære
 • Musikkteori
 • Musikkvideo
 • Et mangfold av valgfag
 • +++
Praksis:
 • Musikal
 • Konserter
 • Låtskriverkurs
 • Musikkvideo
 • Vokalkurs
 • Lovsangsteam
 • Kortere og lengre turer
 • Tre til fire uker på reise.
Ett år på Musikk musikal gir deg blant annet:
 • Musikalske utfordringer
 • Fantastiske konsert- og musikalopplevelser
 • Minnerike turer og reiser til spennende destinasjoner
 • Muligheter til å skape dit eget uttrykk på scenen og i studio
 • Et inkluderende og inspirerende miljø med mye musikkglede
REISE
HØSTTUR:

Musikk drar til den fantastiske byen Budapest. Denne turen er kjent for både det ene og det andre, og selv om mange har forsøkt å beskrive den med ord så er det først etter at du selv har fått oppleve den at du forstår hva det dreier seg om. Stikkord er nydelig mat, fantastisk musikk, vakre bygninger, broer, mennesker, parker og statuer, masse liv og moro og ikke minst, herlig sosialt samvær. Må oppleves!

VINTERTUR:

På nyåret drar vi på MusikkToppens faste vintertur for å teste hyttelivet på fjellet med alpint, langrenn eller tid foran peisen. Alt etter hva en selv måtte foretrekke. Vi lover god stemning!

LANGTUR:

Langturen vår strekker seg gjerne over flere uker og inkluderer både bistandsarbeid, musikk- og kulturliv og fantastiske opplevelser gjennom et variert program som også inkluderer akkurat nok fritid til at du kan være litt eventyrer på egenhand. Destinasjonene kan variere fra år til år, og i år 2024 er det planlagt å dra til Jamaica i Karibien og til California i USA, med hovedsete i den eventyrlige byen Los Angeles. Dette er en tur for de kresne, og det er bare å glede seg!

VÅRTUR:

På vårparten reiser vi på avslutningstur hvor vi bare er sammen, koser oss og oppsummerer året som er gått. Denne turen går ofte over flere dager og legges til destinasjoner som ligger et stykke unna. Destinasjoner kan variere fra år til år, og kanskje får du være med å bestemme hvor turen skal gå til neste år…

DIVERSE UTFLUKTER:

I starten av året drar vi på tur sammen for å bli bedre kjent som klasse. Det er en kortere tur over et par dager, og er en god start på høsten.

Vi drar med jevne mellomrom ut på mindre utflukter i lokalområdet i jakten på en ny god opplevelse. Det kan være alt i fra en tur ut for et bedre måltid og sosialt fellesskap til en konsert vi blir enige om at vi må få med oss. Gjerne en kombinasjon av begge.

Info om skolen
Kostnader
SØK MUSIKK MUSIKAL I DAG SØK MUSIKK MUSIKAL I DAG

Ta kontakt

Send spørsmål du har eller en melding til musikklærer Erlend Peter her!

  Følg oss

  Se glimt fra hverdagen vår på Instagram