Du får følgende undervisningstilbud på Hedmarktoppen

• Linjetimer (ca 16-18 timer pr uke). Klikk deg inn på linjene på hovedmenyen på 1. side

• Fellesfag timer (4 timer pr uke med alle elevene samlet)

• Valgfag (dine valg i tillegg til de ovenfor. Tirsdag og fredag etter lunsj).

• Temadag (lørdag fra 10.00 – 14.00 med gjestelærere eller skolens egne lærere).

Valgfag:

Ishockey

Vi trener og spiller i denne nydelige hallen, eller i “ishallen”

[Hockey valgfag og Storhamars hjemmekamper i Hamar OL Amficaption id=”attachment_3389″ align=”alignleft” width=”400″]

Hockey valgfag og Storhamars hjemmekamper i Hamar OL Amfi[/caption]

Klatring

Du får brattkort og lærer deg klatring og sikring i skolens etgen 13 m høy Rock imitation vegg i Hedmarkhallen, som er skolens egen hall.

aktivitet 11

Jegerprøva

dette er et 32 timers kurs som ender opp med jegerprøveeksamen.

images

(valgfag 2 timer pr uke) – i Hedmarkhallen

Organiserte aktiviteter hver uke til faste tider.

Fotball – Gym – Kreativ – Volleyball – Aerobic – Årbok – Dessert – Mekking (aktiviteter 2-4 timer pr uke etter høstferien)

Fotball, klatring, gym, aerobik og volleyball skjer i skolens flotte idrettshall

Tirsdag og fredag etter lunsj er det valgfag og aktiviteter.

Fellesfag

Alle elever har 4 t fellesfag i tillegg til linjefag og valgfag pr uke

Aktuelt 2 timer pr uke. Et populært fag der nyhetsbildet, politiske, religiøse og etiske problemstillinger drøftes i tillegg til mye annet spennende.

aktuellt_stor

Skolekor – 2 timer pr uke. Skolen har i alle år hatt elevkor. Første opptreden er høstfest og “reunion” for fjorårselevene i starten av november. I tillegg synger koret på noen interne arrangement, julekonsert og gudstjenester Hamar og på 1-2 turer. En fin fellesskapsopplevelse der repertoaret er gospel, pop og noe a Capella.

n615500182_1563262_912

Hver lørdag er det temadag fra kl 10.00 -14.00

Gjestelærere eller skolens egne lærere underviser, og ulike spennende og aktuelle temaer tas opp. Alle elevene er samlet denne dagen og tilbakemeldingene er gode på lørdags temadagene

HTF-3057

• Hedmarktoppen folkehøyskole har en tydelig kristen profil og verdiforankring.

I det daglige bl.a. på morgensamlingene, som inneholder sang, bønn og gjerne et bibelord. “Topp-punkt” er vårt ukentlige kristne møte, der elevene klassevis har ansvar for opplegget. Topp punkt har kreative og varierte opplegg med samling i aulaen vår med god lyd og lyssetting. Samlingen er elevstyrt, og inneholder sang, kreative innslag, appell m.m.