Du får følgende undervisningstilbud på Hedmarktoppen /pr ordinær uke

• Linjetimer – ca 16-18 timer pr uke. Klikk deg inn på linjene på hovedmenyen på 1. side for detaljer

• Fellesfag – 4 timer med alle elevene samlet

• Valgfag: Ishockey, Klatring, Volleyball, Jegerprøva – på tirsdag og/eller fredag etter lunsj gjennom store deler av året før.

• Aktiviteter: Aerobic, popup, innebandy, fotball, badminton og musikal.

• Temadag (lørdag fra 10.00 – 14.00 med gjestelærere eller skolens egne lærere).

Valgfag:

Ishockey

Vi trener og spiller i denne nydelige hallen, eller i “ishallen”

[Hockey valgfag og Storhamars hjemmekamper i Hamar OL Amfi

Klatring

Du får brattkort og lærer deg klatring og sikring i skolens etgen 13 m høy Rock imitation vegg i Hedmarkhallen, som er skolens egen hall.

aktivitet 11

Jegerprøva

dette er et 32 timers kurs som ender opp med jegerprøveeksamen og med en egenandel på kr 1000,- + eksamensavgift

images

I hallen vår (Hedmarkhallen).

Fellesfag

Aktuelt 2 timer pr uke. Et populært fag der nyhetsbildet, politiske, religiøse og etiske problemstillinger drøftes i tillegg til mye annet spennende.

aktuellt_stor

Skolekor – 2 timer pr uke. Skolen har i alle år hatt elevkor. Første opptreden er høstfest og “reunion” for fjorårselevene i starten av november.

n615500182_1563262_912

Hver lørdag er det temadag fra kl 10.00 -14.00

Gjestelærere eller skolens egne lærere underviser, og ulike spennende og aktuelle temaer tas opp. Alle elevene er samlet denne dagen og tilbakemeldingene er gode på lørdags temadagene

HTF-3057

• Hedmarktoppen folkehøyskole har en tydelig kristen profil og verdiforankring.

I det daglige bl.a. på morgensamlingene, som inneholder sang, bønn og gjerne et bibelord. “Topp-punkt” er vårt ukentlige kristne møte, der elevene klassevis har ansvar for opplegget. Topp punkt har kreative og varierte opplegg med samling i aulaen vår med god lyd og lyssetting. Samlingen er elevstyrt, og inneholder sang, kreative innslag, appell m.m.