Reisebrev fra Kreativ 2.mars i NewYork/ Jamaica

Det var igjen tid for å søke mot det store utland, og vinterferien klarte ikke holde oss hjemme! Lørdag morgen reiste vi mot verdensmetropolen New York med stor spenning! Byen med inspirasjon, trender, folk fra alle steder og med alle stiler og smaker!Vi hadde bestilt hotell midt på Manhattan og kunne ikke bodd mer sentralt.

Vi har storkost oss i 4 dager, og kunne gjerne vært lenger. 4 av oss hadde fjoråret friskt i minne med snøstorm, stengte baner og butikker og utsatt reise videre; rett og slett kaos. Denne gangen badet byen i sol fra helt blå himmel to av dagene, hurra!

Første morgen var de fleste oppe og ute før kl 08, og endel hadde vært våkne fra kl 04.30, noe som ikke er hverdagskost for oss!

Det var søndag og vi startet med et besøk på B&H: paradiset for alle fotofolk og tekniske nerder! Deretter var det gudstjeneste i HILLSONG, en skikkelig herlig opplevelse med heftig kor, lovsang og inspirerende tale og fullt hus!

Utforskning av Manhattan og deilig middag på Times Square på kvelden! For et sted som pulserer av liv, folk, reklame og lysshow; man ikke annet enn å bli fascinert!

Dagene etter ble brukt til sightseeing av kjente steder; Central Park, High Line, Rockefeller building, Twin Tower Memorial, Brooklyn Bridge og et besøk på MoMa; Modern Museum of Art.

Vi har til og med hatt tid til undervisningsdag med Ioe Greer, en kjent og dyktig fotograf med en halv million følgere på instagram! Mange ble rett og slett star struck, og alle ble skikkelig inspirert og lærte mye av formiddagen med han. Linn tok med baristagjengen  på kaffesafari i hippe Williamsburg, og det var rått deilig med god kaffe, kule omgivelser og sol!

I dag var vi oppe 03.45 for feiring av Julies bursdag, og for å reise videre til Jamaica. Vi kunne gjerne vært lenger i NY, men det er slettes ikke dumt å komme til Karibien og Jamaica Link Mission heller! Nå er vi godt installert her; vi øver på dramastykker,  synger på barnesanger, planlegger malerier på murvegger og skal straks ta i mot musikklassen som lander nå. Vi ønsker alle en god uke videre, og det gjør ikke noe at det er minus 27 grader i Hamar akkurat nå 😉

Varme klemmer fra Linn og alle i kreativ

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.