Åpningsuka

I gangene på Toppen kan man høre lyden av sprudlende latter. Kortspill og «Store-Maja» har allerede blitt spilt utallige timer i Kaféen, og «Toppenbakken» er igjen feid for grus og klar for nye solfylte dager på longboard. Et nytt og spennende skoleår på Hedmarktoppen er i gang!!

Vi har lagt bak oss en innholdsrik oppstartsuke fylt med herlige øyeblikk og minner for livet! Etter en fin åpningsfest i strålende vær, har vi fått oppleve dager med mye aktivitet både rundt skolen, og i lokalområdet.

Å få være en del av et team, løfte hverandre over hinder, være kreative sammen og heie hverandre frem er bare en liten beskrivelse av et år på folkehøyskolen på toppen av Hamar. Nettopp dette fikk elevene en smakebit av da de ble sendt rundt på «Mestermøte» andre dag på Toppen. En hel dag sammen i grupper, et helt år sammen som en stor familie!

Tivoliet rundt den nye terrassen på Toppen, med bålpanne, varm kaffe og nye venner ble også en minnerik kveld og et høydepunkt for mange! Her fikk man tid til å senke skuldrene i hengekøyene mellom trærne, grille seg en marshmallow eller møte en fremtidig bestevenn i boblefotball eller sumobryting. En kveld med mye latter og glede!

I tillegg til alt dette fikk både elever, miljøarbeidere og lærere utfordret seg i toppen av trærne i klatreparken på Helgøya siste dag av bli-kjent-dagene. Flere fikk virkelig kjent på mestringsfølelse etter å ha satt høydeskrekken på prøve. Imponerende!

Nå gleder vi oss til en ny høst med mange spennende hverdager og opplevelser i vente! For som rektor Geir delte på åpningsfesten, forteller Gud oss: «For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere framtid og håp.» Jer. 29,11

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.